GARDEROBER & INVENTAR TIL BØRNEMILJØER

Søgefelt

Historien bag STINA Inventar

 

Profil
Stina Inventar har produceret inventar til skoler og institutioner i mere end tre årtier, hvor vi i tæt samarbejde med arkitekter, bygherrer og ingeniører finder de bedste og mest funktionelle løsninger. Vores brede udvalg, store erfaring og høje faglige niveau giver kunderne mange muligheder – også for specialtilpassede løsninger.


Den 27. december 2016 blev Stina System Inventar ApS' aktiviteter overtaget af MMA Møbler A/S, som er en danskejet virksomhed og et registreret varemærke specialiseret i inventar og møbler til campus-miljøer. Læs mere på hjemmesiden www.mma-as.dk eller kontakt MMA Møbler på telefon 29 27 63 66 

 

MMA Møbler A/S har højeste kreditværdighed ud af syv mulige og har derfor fået Bisnodes triple A (AAA) kreditrating. Den viser en virksomhed med særdeles god evne til at imødekomme aktuelle betalingsforpligtelser. Kreditrating baseres på fire delbedømmelser: Grunddata, Ejerforhold, Årsregnskab og Betalingserfaringer. 

Vi er en kreditværdig virksomhed baseret på Bisnodes kreditvurderingssystem. Vurderingen er foretaget ud fra en mængde forskellige beslutningsregler. Oplysningerne bliver opdateret dagligt via Bisnodes database. Kreditvurderingen af virksomheden er således altid aktuel.
Arkitekttegnet Specialinventar
Garderobeinventar, Skabe, Inventar til Puslerum, Personalekøkken, Personaleskabe